Dugogodišnja tradicija


Infokom predano djeluje od 1990. godine i kontinuirano se razvija kako bi osigurao kvalitetu svojim korisnicima

Infokom d.o.o. privatno je poduzeće osnovano 1990. sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirano za izradu programskih rješenja i pružanje usluga na njihovoj implementaciji.

Okosnicu tvrtke čini tim od 15 projektanata i programera. Pored stalno zaposlenih djelatnika, uspješno surađujemo s vanjskim konzultantima na poslovima razvoja novih i implementacije postojećih programskih rješenja.

Naše programske proizvode i usluge prodajemo uglavnom u Hrvatskoj i zemljama okruženja (BiH, Srbija, Crna Gora, Austrija).

Temelj naše ponude čine ERP sustavi StepOne i Odoo ERP, te prateće usluge na njihovoj prilagodbi i implementaciji.

Infokom je Hrvatski partner Odoo/OpenERP od 2011. godine sa najviše implementacija u regiji.

Strategija naše tvrtke je nastavak vlastitog razvoja na temelju vodećih svjetskih tehnologija i proizvoda iz Open-source područja, te kontinuirano povećavanje broja klijenata u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Odoo ERP vodeći je globalni procesni ERP i CRM sustav zasnovan na Open-source tehnologiji, kojeg smo lokalizirali za potrebe korištenja u Hrvatskoj, te ga uspješno implementiramo i nadograđujemo prema potrebama naših klijenata.

StepOne klasičan je transakcijski ERP sustav zasnovan na Oracle tehnologiji kojeg smo samostalno razvili, te ga kontinuirano proširujemo i usavršavamo.

15
stalno zaposlenih programera i konzultanata
32
godine iskustva u ERP razvoju i implementaciji

Najveći broj Odoo


implementacija u regiji